تغذیه وسلامت | ||
|
جالب است که تعداد "سین" های هفت سین گاهی از هفت عدد بیشتر میشود اما از آنجایی که عدد هفت همواره نزد ایرانیان از اهمیت خاصی برخوردار بوده و عددی کامل به حساب می آمده است ( هفت طبقه آسمان،هفت خان رستم....) مبنای این سفره بر هفت سین که هفت نوع خوردنی هستند گذاشته شده است : سماق، سیر، سنجد، سیب، سمنو، سبزی و سرکه .
سیب میوه ای بهشتی : درطب سنتی خواص بسیاری برای سیب معرفی شده که عبارتنداز: درمان بدبویی نفس و دهان، درمان ضعف عمومی،رفع یبوست،دفع کلسترول اضافی خون و اوره، روماتیسم،نقرس،اسهال،ضعفدستگاه گوارش زکام،سیاه سرفه،گوش درد،یرقان،ناراحتی های کلیوی(به طور کلی) تب خال.،پیشگیری ازپیری زودرس وداروی مقوی ورزشکاران و کودکان است. این میوه بهشتی دارای ویتامینهایA ،B وC ومقدار زیادی آنزیم وموادمعدنی مهم است که بر روی پوست این میوه وجود دارد. سین آخر سبزه: اگر چه سبزه خوراکی نیست ولی همان طور که همگان می دانند عموما از دانه های خوراکی سودمند(گندم،عدس ....) تهیه می شود و خود نشانگر برکت ، سبزی، شادابی و طراوت می باشد.
سیر ؛ نوشداروی همه دردها: سیر ضد عفونی کننده و میکروب کشی قوی و بهترین درمان کننده ضعف حافظه و فراموشی است. سیر باعث رقیق شدن خون و کاهش فشارخون،پایین آمدن چربی و قند خون می شود. در طب سنتیمصرف سیر را در معالجه تمام بیماریهایی که بر اثر بدی جریان خون و فشارخون پیدا می شود، مفید می دانند.سیر یک عامل ضد سرطان است وDNA را از تخریب توسط ژنهای سرطانی محفوظ نگاه می دارد. * سنجد میوه فراموش شده: سنجد از نظر غذایی کم کالری است و برای اطفال بسیار مفید است.سنجد برای درمان بیماریهای کبدی که عبارتنداز: استسقاء، زردی و یرقان مفید است. مصرف پخته شده آن به طور کامل درروغن زیتون جهت درد مفاصل، خارش پوست و رشد مو توصیه شده است. سماق منبع مهم ویتامین ث: سماق در درمان اسهال ، استفراغ و خونریزی ها بویژه خونریزی لثه مفید است . سماق خاصیت آنتی بیوتیکی و ضد عفونی کننده دارد و در طبیعت سماق سرد و خشک است. مقدار مجاز مصرف خوراکی سماق برای بزرگسالان روزانه 2 گرم می باشد. *سرکه ضد سرطان:سرکه در درمان ورم طحال، کلیه و اختلالات کبدی،ضعف حافظه وچربی خون اثر داشته و درمان کننده سکسکه(باقند مصرف شود)،دافع انگل روده ومعده،سنگینی گوش،بلغم و عطش است.اینها همگی بخشی از اثرات شفابخش این فرآورده است. سمنو غذای بهشتی: سمنو مغذی و انرژی زاست و برای ورزشکاران پرورش اندام بسیار مفید است. سمنو شیر افزاست از این رو هم برای مادران شیرده و هم به علت مقوی بودن برای زنان باردار بسیار مفید است. از دیگر فواید سمنو می توان به اثرات شفابخشی آن در درمان سوء هاضمه، نازایی، سختی زایمان،سنگ کیسه صفرا و اختلال صفرا، پادرد،کندی ضربان قلب،ریزش مو،لاغری، یبوست،واریس،قند خون و دیابت، بی خوابی عصبی، تصلب شرایین و کلسترول، ضعف حافظه، پرکاری تیروئید، اسکیزوفرنیا، پسوریازیس، کم خونی،آرتروز، ورم زبان همراه بار، پارکینسون، یرقان،شکستگی استخوان و عقیم بودن اشاره کرد. نظرات شما عزیزان:
salam nafiseh jun webe ghashangi dari matalebetam aalian ♥
پاسخ:mer30 |
|
[ طراحی : نفیسه ولی پور ] [ Weblog Themes By : Shahab-Rayaneh ] |