
بررسیهای دانشمندان نشان داده این میوه از نظر تاثیر در پیشگیری برخی بیماری ها جزو مفیدترین میوههاست .
خبرگزاری نووستی در گزارشی از مسکو اعلام کرد:دانشمندان استرالیایی بعد از تحقیقات همه جانبه و گسترده به این نتیجه رسیدهاند که بیشترین میزان مواد مفیدی که خطر ابتلا به غدد سرطانی را کاهش داده و ارگانیزم را از بیماری های عروقی و قلبی در امان نگاه میدارد، در سیب موجود است.
به گفته کارشناسان سیب به لطف وجود آنتی اکسیدانتهای قوی در خود واکنش مطلوبی بر ارگانیزم انسان میگذارد.در هر سیب دو برابر بیش از چای،سه برابر بیش از پرتقال و بیش از هشت برابر نسبت به موز آنتی اکسیدانت وجود دارد.پیش از این دانشمندان آمریکایی ثابت کرده بودند که مصرف دائم سیب و آب سیب از تخریب سلول های مغزی که موجب فراموشی خاطر می شوند،جلوگیری میکند.
نظرات شما عزیزان:
کوشا 
ساعت19:16---22 تير 1391
سلام دوستم وبلاگ مفیدوقشنگی داری.ممنون اززحماتت.
پاسخ:ممنون کوشا جان....
هوشنگ 
ساعت13:17---22 تير 1391
سلام نفيسه خانوم ممنون از لطفتون
وبلاگ قشنگو مفيدي داري اميدوارم توسعش بدي زياد خلوت نمونه .
مگه شما رشته يا تخصصتون تغذيست ؟
پاسخ:ممنون که سرزدین....نه من هنوز درحد رشته نیستم.....